Over mij

Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Jacqueline Pals, ik ben 50 jaar. Met veel plezier woon ik al 27 jaar in de wijk Roershoek te Hengelo. Zelf heb ik 2 super lieve en leuke Jack Russels; Puck van 11 en Noor van 10 jaar. We hebben altijd al honden gehad en daarnaast konijnen, duiven, vissen, parkieten, kanaries, kippen en zelfs wandelende takken. Het houden en verzorgen van dieren is iets wat bij mij hoort en ik zou er dan ook niet zonder kunnen.

Ik heb jaren lang als administratief medewerkster en receptioniste gewerkt.  Na al die jaren kon ik hier niet meer de nodige voldoening en energie uithalen. Toen is het idee ontstaan om van mijn hobby mijn werk te maken. Het zelfstandig uitlaten van honden; een hondenuitlaatservice!

Ik heb op 22 november 2018 mijn officieel erkende HUS (zelfstandig hondenuitlaatservice) diploma bij de Martin Gaus Academie behaald .

Daarnaast heb ik onlangs de volgende workshops afgerond:

  • ‘Hondentaal‘ bij Hondenschool Dreambuddys;
  • Hondenmassage‘ bij Hondenfysiotherapeut Dominique Frohoff;
  • De nascholing ‘Vechtende honden uit elkaar halen, en dan?‘ bij de Tinley Academie.