Geen tijd om uw hond uit te laten? Heeft uw hond energie te veel? Dan is Takkie hondenuitlaatservice iets voor u! Takkie is de eerste gediplomeerde hondenuitlaatservice in Hengelo. Uw hond wordt rond het middaguur bij u thuis opgehaald en vervolgens ongeveer een uur goed uitgelaten, waarbij hij of zij kan spelen met de andere honden uit de groep. Een individuele uitlaat is ook in overleg mogelijk, deze zal een half uur duren en bij u in de buurt plaats vinden. Tot slot wordt uw hond weer veilig teruggebracht naar huis. De wandeldagen van de Takkie hondenuitlaatservice zijn maandag t/m donderdag. In het weekend en op feestdagen wordt er niet gewandeld.

Over mij


Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Jacqueline Pals, ik ben 49 jaar. Met veel plezier woon ik al 26 jaar in de wijk Roershoek te Hengelo. Zelf heb ik 2 super lieve en leuke Jack Russels; Puck van 10 en Noor van 9 jaar. We hebben altijd al honden gehad en daarnaast konijnen, duiven, vissen, parkieten, kanaries, kippen en zelfs wandelende takken. Het houden en verzorgen van dieren is iets wat bij mij hoort en ik zou er dan ook niet zonder kunnen.

Ik heb jaren lang als administratief medewerkster en receptioniste gewerkt.  Na al die jaren kon ik hier niet meer de nodige voldoening en energie uithalen. Toen is het idee ontstaan om van mijn hobby mijn werk te maken. Het zelfstandig uitlaten van honden. Een hondenuitlaatservice!.

Ik heb op 22 november 2018 mijn officieel erkende HUS (zelfstandig hondenuitlaatservice) diploma bij de Martin Gaus Academie behaald .

Daarnaast heb ik onlangs de Workshoppen “Hondentaal” bij Hondenschool Dreambuddys gedaan en een workshop hondenmassage bij Hondenfysiotherapeut Dominique Frohoff.